vr 23 sep

Vaudou Game

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 23 sep
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €20,00
  • Deurprijs: €22,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Noussin! Vaudou Game komt naar Sittard-Geleen.
Vrijdag 23 september kun je genieten van de allerbeste Afro-Funk/rock.

In de afgelopen jaren wist Vaudou Game de wereld te veroveren. Zoals hij zelf omschrijft; “African, funky, sarcastic, bewitching, green, estatic”. Met die woorden kun je deze act het best omschrijven.
De afgelopen periode heeft hij gebruikt om terug de studio in te gaan en nieuwe muziek te creëren.
Een reünie met zijn spirituele geesten van Voodoo Deities. De energie die daarbij loskwam bracht hem op een nieuwe weg. De Funk wordt meer en meer opgeschoven voor rock. Een bijzondere combinatie die met zijn energieke show op het podium een beleving op zich geeft.

Op zijn nieuwste album heeft hij daarom nieuwe kanten gekozen. Een nieuwe line-up zorgde voor nieuwe energie. De saxofoon, trompet en trombone zijn aan de kant geschoven voor een lading keyboards, een hernieuwde voodoo sound. Deze vintage 70’s sound trekt door je hele lichaam, tijd om dus te gaan dansen met Vaudou Game!

Oja en Noussin, dat betekend “Stay Strong”, iets dat we allemaal nodig hebben gehad de afgelopen tijd. “Don’t let them grind you down…. Noussin.”

Even een kleine trackrecord nog; deze man speelde onder andere op Into the Great Wide Open, North Sea Jazz Festival, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into the Woods en Festival Mundial.
En speelde de Effenaar, Grounds, Paradiso en Tivolivredenburg al helemaal plat! Nu voor het eerst in het zuiden.

Ook voor deze show hebben we een geweldige support gevonden. In samenwerking met het Conservatorium Maastricht zoeken we altijd geweldige jazzmuzikanten aan de opleiding om ze een podium te bieden. Vandaag hebben we hiervoor Triana Y Luca weten te strikken. Het duo neemt je mee op reis en verteld verhalen over mythen, fabels uit verschillende culturen. Triana en Luca geven je een nieuwe blik op de traditionele folk muziek.

Kijk ook eens bij deze shows

Gratis
Swing it Back
vr 7 okt
/ DEUR: 20:30 / TICKETS: Gratis
Indie/Alternative
The Brew
za 8 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl