vr 23 okt

Will Fairhead & The Gulls (UK)

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 23 okt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €8,50
  • Deurprijs: €11,00

Tijden
  • Open: 20:30u
  • Aanvang: 21:00u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Will Fairhead & The Gulls op herkansing in Poppodium Volt op vrijdag 23 oktober!
Helaas kon de kick-off show in September niet door gaan, nu gaan we het opnieuw proberen met “The Impossible Tour Part 2”.

De Engelse songwriter Will Fairhead en zijn band, The Gulls, komen naar Nederland!! Corona of geen corona: hun mix van folk, blues en rock & ’n roll, in combinatie met Will’s excentrieke en humoristische teksten, zal ongetwijfeld wat licht gaan brengen in deze ongekende tijden. In een periode waarin geen enkele band aan touren denkt, doen deze heren dat wel; en ze zijn voorbereid op een nieuw avontuur! Want na hun onverwachte succes met ‘The Impossible Tour part 1’, waarmee ze in augustus en september door het Verenigd Koninkrijk reisden en zelfs BBC Radio mee bereikten, is de band vanaf oktober op eenzelfde missie door het Europese vasteland; om volledig versterkte optredens te geven op sociale afstand (a.k.a. ‘The Impossible Tour part 2’). Het is een gek idee, vereist niet slechts een beetje vertrouwen, en met de hulp van een documentairemaker worden alle hoogte- en dieptepunten van dit ongekende avontuur vastgelegd op film. We zijn gezegend om hun hier te hebben, aan het einde van hun tweede reis, voor een concert in poppodium Volt. Ze zullen een concert geven dat volledig corona proof is, gebaseerd op alle richtlijnen van het RIVM.
In mei bracht de band hun eerste (double) single “Peanuts & Cherries” uit; over het ‘werken voor niets’: misschien een ironische voorspelling voor deze tijd, hoewel de band zeker niet voor niets zal spelen in Sittard. Bestel daarom je tickets snel via deze website en bereid je mentaal voor op een avond die ‘Engelse beleefdheid’, en ‘Brexit’ in één ruk uit je woordenboek zal scheuren. Volg de jongens op hun avontuur via hun social media kanalen, terwijl je opwarmt voor een avond die je niet wilt missen!

Kijk ook eens bij deze shows

wo 28 apr
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
za 15 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
za 27 feb
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl