za 28 mei

Wucan

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 28 mei
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €13,50
  • Deurprijs: €16,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Hard Rock, Acid Folk, Psychedelic Rock or Blues band Wucan naar Sittard-Geleen
Op zaterdag 28 mei komt de band voor een exclusieve Nederlandse show naar het zuiden.

Op tip van een onze vrijwilligers kwam Wucan op ons pad. Precies op tijd want met een uitgebreide Europese tournee stond in de maak konden we er mooi tussen komen voor een exclusieve Nederlandse show! De band uit Dresden (DE) bestaat al meer dan 10jaar en tourt de hele wereld over met hun muzikale mix uit diverse invloeden, zelfbenoemd Heavy Flute Rock.

Psy gedreven riffs, progressieve structuren in de songs in combinatie met de fluit als folks element.
Deze live ervaring staat als een huis en brengt menig podia en festival in ongekende sferen.
Met de release van “Sow the Wind” in 2015 gooide ze hoge ogen en bracht de muziek ze nog verder de wereld over. Ook de opvolger “Reap the Storm” uit 2017 gaf de band een nieuwe push in het muzikale spectrum. Maar wat er staat te gebeuren in 2022/23 is nog onduidelijk, want de plaat is af, de master de deur uit en in spanning wachten we af wat de volgende lading aan creativiteit zal brengen.

Op zaterdag 28 mei kun jij als een van de eerste bij deze nieuwe live ervaring erbij zijn dus mis deze kans niet!

Last minute ingevlogen, de Belgische vrienden van Cardinal zullen de support verzorgen.
De hardrockband geïnspireerd op de golden age of rock ’n roll brengen een frisse wind mee naar Sittard-Geleen. In 2019 opgericht maar komen nu pas echt tot hun recht. Dit jaar brengen ze ook hun eerste EP uit “I” waarvan de single “Nightflyer” al uit is. De EP werd opgenomen in de gerenommeerde DAFT Studios in Malmedy.

Kijk ook eens bij deze shows

The Cold Vein
do 23 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Redstacks
zo 17 jul
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Reckless Love
zo 11 sep
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl