VOLT TELT JAARLIJKS DUIZENDEN
BEZOEKERS. GEBRUIK DIT OOK VOOR
JOUW BUSINESS!

NARROWCASTING

Ons narrowcasting systeem stelt je in staat om jouw boodschap over te brengen aan duizenden mensen per jaar en deze boodschap te koppelen aan een positieve emotie. Het narrowcasting systeem rouleert de afbeeldingen. Je komt dus meerdere keren op een avond voorbij.

Prijs vanaf 50 euro per maand
TermijnJaarlijks

BANNER RECLAME

Volt heeft een banner tegen de gevel hangen met het programma erop gepresenteerd. Deze banner wordt maandelijk gewisseld. Wil je je hierop profileren. Dat kan.

Prijs 75 euro per banner
TermijnPer banner

POSTERFRAMES

Volt heeft meerdere posterframes. Deze frames hangen zowel in het café, gangen als de toiletruimtes. Ook jij kunt jouw boodschap overbrengen via één of meerdere frames. We hebben de beschikking over A3 en A1 frames.

Prijs 25 euro per maand (A3)
TermijnMaandelijks

POWERBANK

De Powerbank is onze businessclub. Jaarlijks organiseren we enkele zakelijk bijeenkomsten waarbij de mogelijkheid bestaat om je bedrijf te promoten, te genieten van inhoudelijke presentaties, maar belangrijker nog ook om te genieten met andere ondernemers van een hapje en een drankje. Als lid van de Powerbank geniet je ook van enkele voordelen zoals gratis concerten bezoeken en kortingen op de verschillende promotiekanalen.

PrijsTijdelijk 300 euro per jaar (normaal 600)
TermijnJaarlijks

SPONSOR

Geloof je in cultuur als belangrijke vestigingsfactor van de stad Sittard-Geleen en geniet je van muziek, maar ben je niet specifiek op zoek naar extra promotiemogelijkheden dan kun je natuurlijk ook gewoon sponsor worden. 

Je kunt eenmalig, maandelijks of jaarlijks een donatie naar eigen inzicht doen. We zullen elk jaar een aantal doelen uitzetten om het ontvangen sponsorbedrag te besteden. Jij als sponsor hebt inspraak in waar dit geld naar toe gaat. Zo weet je zeker dat je geld wordt besteed aan de leefbaarheid van de stad en heb je ook inzicht waar het naartoe gaat. 

Heb je hier vragen over, neem dan even contact met ons op!

PrijsVolledig naar eigen inzicht
TermijnEénmalig, maandelijks of jaarlijks

PARTNERSHIP

Naast bovenstaande promotie mogelijkheden kunnen we het ook nog een stapje verder brengen. Wat dacht je van een partnership? Je wordt dan officieel partner van Volt. We zullen jouw logo dan op alle uitingen meenemen (denk aan posters, website en ook tickets). Je associeert jouw merk met de positiviteit van de popcultuur.

Prijs2000 euro per jaar
TermijnJaarlijks
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl