Onderstaande huisregels zijn opgesteld om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen. Het niet naleven van de regels heeft verwijdering uit Volt tot gevolg en kan zelfs leiden tot een lokale of collectieve horeca ontzegging. Zodra je Poppodium Volt betreedt ga je akkoord met onze huisregels.


ALGEMEEN

Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel van Poppodium Volt op. Bij Poppodium Volt dien je je te allen tijde te kunnen legitimeren. Bij betreding van het pand kun je gefouilleerd worden. Indien je hieraan geen medewerking verleent, kan toegang tot het gebouw worden geweigerd. Afwijkend gedrag zoals racisme, discriminatie, geweld en agressie jegens personeel of bezoekers van Poppodium Volt is onacceptabel en directe verwijdering uit Volt volgt. Bij verwijdering uit het gebouw, om welke reden dan ook, bestaat geen recht op restitutie van entreegelden. Gekochte tickets worden niet geruild. Voor uitzonderingen zie http://www.poppodium-volt.nl/tickets. Dieren worden niet toegestaan, tenzij het een hulphond betreft. Bezoekers die zich bij het betreden of verlaten van het pand op of rondom het terrein luidruchtig gedragen, wildplassen, vuilnis achterlaten of vernielingen aanrichten kan de (toekomstige) toegang worden ontzegd.

ROKEN, DRANK/DRUGS EN WAPENS

Aan bezoekers onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken verkocht. Wanneer je zichtbaar onder invloed van alcohol en/of drugs bent, wordt (verdere) verkoop van alcoholische dranken geweigerd. Roken is bij Poppodium Volt slechts toegestaan in de daartoe bestemde rokersruimte. Dit geldt ook voor het roken van een elektronische sigaret. Eventuele boetes worden door Poppodium Volt verhaald op de overtreder. Het roken van joints is niet toegestaan. Het nuttigen van zelf meegebrachte drank is niet toegestaan. Het is niet toegestaan om in het bezit te zijn van drugs, deze te gebruiken en/of te verhandelen binnen het gebouw of op het terrein van Poppodium Volt. Aangetroffen drugs worden in beslag genomen. Het is niet toegestaan om wapens te dragen en/of te verhandelen en/of te gebruiken binnen het gebouw of op het terrein van Poppodium Volt.

VEILIGHEID

Poppodium Volt hanteert een minimum leeftijdsgrens voor bezoekers. Voor bezoekers van dance-avonden geldt daartoe een minimumleeftijd van 16 jaar. Ten aanzien van concertavonden geldt dat aan bezoekers onder de 16 jaar geen toegang wordt verleend, tenzij onder begeleiding van een volwassene (18+). Eventuele uitzonderingen worden altijd kenbaar gemaakt op de website. Omdat bij Poppodium Volt het geluidsniveau hoger is dan 85 decibel, wordt gehoorbescherming aan bezoekers ter beschikking gesteld. Deze is verkrijgbaar in de automaat (tegen betaling van 3 euro) en achter de barren (gratis). Gebruik van de garderobe is verplicht voor jassen en tassen. Het is niet toegestaan om glas en/of drank mee naar buiten te nemen. Het is niet toegestaan te stagediven en/of crowdsurfen.

AANSPRAKELIJKHEID

Poppodium Volt is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van eigendommen. Bij constatering van het opzettelijk toebrengen van schade aan eigendommen van Poppodium Volt wordt de politie in kennis gesteld en wordt de geleden schade op de veroorzaker verhaald. Het is niet toegestaan om (professionele) geluids- en/ of beeldopnames te maken, zonder uitdrukkelijke toestemming van Poppodium Volt. Onrechtmatig verkregen opnames worden door medewerkers van Poppodium Volt in beslag genomen.

KLACHTEN

Klachten, van welke aard dan ook, kunnen schriftelijk bij de directie van Poppodium Volt worden ingediend. Klachten dienen binnen drie werkdagen na het moment van ontstaan te worden gemeld. Na het verstrijken van deze termijn vervalt het klachtrecht.

FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl