ALLES OVER VRIJWILLIGER ZIJN BIJ VOLT

VRIJWILLIGER WORDEN?

De vrijwilligers van Volt zijn vrienden voor het leven. Samen maken ze onze concerten, dansavonden en pubquizzen mogelijk. Het is dan ook altijd gezellig tijdens onze evenementen, je werkt namelijk met je (nieuwe) vrienden. Na de show is er altijd nog tijd voor een gezellige borrel, waarbij het soms zelfs uitloopt tot een echt feestje. Word jij er warm van om onderdeel te worden van deze gezellige groep vrijwilligers, kijk dan snel verder.

„ELKE PRODUCTIE IS UNIEK,
DUS JE MAAKT ALTIJD IETS
NIEUWS.“

FUNCTIES

Poppodium Volt heeft voor iedereen een functie naar hun hart. In een gezellig team kan jij doen waar je zin in hebt; ben jij onze nieuwe horecatijger? Of zorg jij ervoor dat onze artiesten ook een geweldige avond beleven? Wil jij samen met ons de vetste shows, clubavonden en concerten organiseren? Neem snel contact met ons op we vertellen je graag alles over onze functies!

BIJ VOLT KENNEN WE MEERDERE FUNCTIES

Neem snel contact met ons op en we vertellen je graag alles over onze functies.

Direct aanmelden

ENKELE VOORDELEN
OP EEN RIJTJE

LEUK WERK

Als je popmuziek leuk vindt, dan is vrijwilliger zijn bij Volt iets voor jou. Je doet altijd werk dat je leuk vindt in een toffe omgeving.

GRATIS TOEGANG

Je hoeft maar twee keer in de maand een dienst te draaien en je krijgt gratis toegang tot alle evenementen bij Volt.

GEZELLIG TEAM

Je werkt bij Volt samen met het gezelligste team van vrijwilligers. Al onze vrijwilligers hebben een passie voor muziek én gezelligheid!

UITJES EN BORRELS

Wij houden van onze vrijwilligers. Daarom organiseren we samen met hen de leukste (en gratis toegankelijke) uitjes en borrels.

GOED OP JE CV

Vrijwilligerswerk bij Poppodium Volt staat fantastisch op je CV, zeker als je in de muziekindustrie wil werken. Je kan hier veel leren en veel ervaring op doen!

ANDERE KIJK

Een bezoeker ziet alleen de voorkant van het podium. Als vrijwilliger krijg je de kans om ook een kijkje achter het podium te nemen.

ONTMOETINGSPLEK

Er komen continu nieuwe vrijwilligers bij. Hierdoor wordt ons team alleen maar groter en gezelliger; je ontmoet dus snel nieuwe vrienden.

GRATIS DRANKJES

Geniet na je dienst bij een evenement van een aantal gratis drankjes. Zo nemen we op een gezellige manier de avond nog eens door.